Raed Arafat și Florian Bodog, disensiuni pe tema achiziției de ambulanțe

Raed Arafat, susţine că funcţionari din cadrul Ministerului Sănătăţii au sabotat continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanţă şi SMURD, stabilit printr-un protocol la nivelul celor două ministere.

Adăugat: 28 Mai 2017
Ultima actualizare:28 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raed Arafat
trimite pe mail

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul de Interne, Secretarul de Stat Raed Arafat, susţine că funcţionari din cadrul Ministerului Sănătăţii au sabotat continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanţă şi SMURD, stabilit printr-un protocol la nivelul celor două ministere.

Agerpres preia o postare pe internet a lui Raed Arafat, în care acesta critică un anunţ de zilele trecute al Ministrului Florian Bodog, privind demararea unei noi proceduri de achiziţie pentru ambulanţe.

Responsabilul de la Sănătate explica faptul că protocolul existent cu Ministerul de Interne nu mai corespundea noilor prevederi legale, iar demersurile pentru achiziţionarea a 3 mii de ambulanţe pentru fiecare unitate administrativ-teritorială vor fi reluate, dar cu finanţare printr-un alt program.

Raed Arafat consideră însă că e vorba de o amânare inutilă, care duce la o situaţie fără precedent în sistemul de urgenţă, ce începe să pună viaţa pacienţilor în pericol.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza