Radio România, prezentă la Ziua României de la Expo Milano 2015

Radio România este prezentă la toate evenimentele importante pe care România le organizează în ţară şi în afara ţării, afirmă preşedintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu.

Adăugat: 29 Iulie 2015
Ultima actualizare:29 Iulie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ovidiu Miculescu, preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune
trimite pe mail

De Ziua Imnului Naţional, la Expo Milano 2015, se sărbătoreşte astăzi Ziua României.

Pavilionul ţării noastre va organiza acţiuni de diplomaţie publică şi economică, cu scopul de a genera interesul pentru cultură şi mediul investiţional autohton.

La eveniment, delegaţia ţării noastre este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Din partea Radio România, care este partener media, este prezent la Milano preşedintele director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. 

"Cred că toată lumea observă că în ultima perioadă, Radio România este prezentă în toate evenimentele importante pe care România le organizează în ţară şi în afara ţării. De ce? Pentru că Radio România este un partener serios, este cel mai puternic serviciu public din România, este un partener al serviciilor publice din Europa şi din Asia extrem de respectat. Suntem aici pentru a susţine această zi naţională a României la Expo Milano şi, practic, pentru a informa ascultătorii noştri din România şi din străinătate despre ce face România la acest eveniment mondial de prestigiu de la Milano", a spus Ovidiu Miculescu, într-o declaraţie consemnată de corespondenta Radio România Actualităţi, Elena Postelnicu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza