Radio România încheie anul financiar 2012 pe profit

Peste cinci milioane de ascultători ascultă Radio România Actualităţi, care se situează pe primul loc atât la nivel naţional cât şi la nivel urban (market share). De altfel, SRR încheie 2012 pe profit.

Adăugat: 28 Ianuarie 2013
Ultima actualizare:28 Ianuarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Radio România sărbătoreşte, la 1 Noiembrie,  85 de ani de la prima emisie.

În an aniversar, Radio România rămâne, în continuare, în topul preferinţelor ascultătorilor, urcând pe primul loc în clasamentele de audienţă la nivel naţional, în ceea ce priveşte cota de piaţă.

Peste cinci milioane de ascultători au ales zilnic, în perioada septembrie - decembrie 2012, conform datelor Asociaţei pentru Radioaudienţă, programele posturilor  Radio România.

Astfel, Radio România Actualităţi  se situează pe primul loc, atât la nivel naţional cât şi la nivel urban (market share), confirmând notorietatea şi standardele profesionale ale echipei Radio România.

La nivel rural, Radio România domină categoric piaţa.

În aceeaşi perioadă, creşteri importante de audienţă au avut Radio România Cultural, în municipiul Bucureşti, şi Antena Satelor, la nivel naţional. 

Aceste rezultate remarcabile se înregistrează în contextul în care Societatea Română de Radiodifuziune a încheiat anul financiar 2012 pe profit, rezultat al unei administrări eficiente şi responsabile a banului public.

Cu decenţă, obiectivitate, echidistanţă şi profesionalism, echipa Radio România s-a bucurat de încrederea şi atenţia ascultătorilor, atât în ţară cât şi peste hotare. Precizăm că Radio Chişinău, la un an de la lansare, creşte constant în topul preferinţelor ascultătorilor din Republica Moldova.

Respectând misiunea publică asumată, Radio România demonstrează că eficienţa, performanţa şi succesul devin posibile nu numai în mediul privat, ci şi în instituţiile publice, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele-director general al SRR, Ovidiu Miculescu.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
28 Ianuarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza