Radio România Actualităţi, din nou lider de audienţă

Programele Radio România sunt ascultate zilnic de peste 4,5 milioane persoane, reprezentând aproximativ o treime din totalul ascultătorilor de radio din România, relevă Studiul de audienţă radio "Valul de vară - 2014".

Adăugat: 9 Septembrie 2014
Ultima actualizare:9 Septembrie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Radio România Actualităţi, principalul post al Societăţii Române de Radiodifuziune, este din nou lider de audienţă, cu o cotă de piaţă de 14,2% la nivel naţional, conform datelor publicate luni de Asociaţia pentru Radioaudienţă.

Programele postului public de radio - Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Antena Satelor şi Reţeaua Studiourilor Regionale - sunt ascultate zilnic de peste 4,5 milioane de persoane, reprezentând aproximativ o treime din totalul ascultătorilor de radio din România.

Studiul de audienţă radio "Valul de vară - 2014" a fost efectuat în perioada 28 aprilie - 17 august de firma de cercetare de piaţă IMAS Marketing şi Sondaje şi de GFK România, pe un eşantion reprezentativ de persoane din mediul urban şi din mediul rural, pe baza metodei rememorării audienţei din ziua precedentă, cu o marjă de eroare de ?1%.

Vezi Comunicatul Radio România.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
9 Septembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza