PSD solicită o situaţie detaliată a cazurilor de infecţie cu noul coronavirus

Partidul Social Democrat cere Guvernului să nu confunde 'comunicarea unitară cu cenzura' sau 'restricţiile din timpul unei crize cu dictatura'.

Adăugat: 5 Aprilie 2020
Ultima actualizare:5 Aprilie 2020

Politica Romaneasca
Foto: Marcel Ciolacu, președintele PSD
trimite pe mail

PSD cere Guvernului să prezinte urgent cine face parte din Grupul de Comunicare Strategică şi cine îl coordonează, numărul actualizat de persoane testate, carantinate, izolate, infectate, vindecate, decedate, pe fiecare localitate şi judeţ, precum şi numărul actualizat de teste PCR achiziţionate.

Social-democraţii vor să ştie care este evoluţia stocurilor de echipamente de protecţie a cadrelor medicale, precum şi câţi cetăţeni români din Italia, Franţa, Spania şi Germania au revenit în România după 31 ianuarie.

"Câţi dintre ei au fost testaţi, câţi au fost trimişi în carantină şi câţi în izolare; ce măsuri a luat Guvernul pentru a se asigura că persoanele aflate în izolare la domiciliu în mediul rural respectă condiţiile impuse? (numărul total de posturi de pază, numărul total de controale/verificări etc.)", a menţionat PSD.

Într-o postare pe Facebook, PSD precizează că 'ascunderea, omisiunea sau prezentarea cu întârziere' a unor informaţii de interes public 'nu au nicio legătură' cu gestionarea unitară a comunicării oficiale în timp de criză.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
5 Aprilie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza