PSD se așteaptă la o săptămână plină de atacuri la persoană

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat, Ecaterina Andronescu, a declarat că există probabilitatea ca ultima săptămână de campanie să fie plină de atacuri la persoană.

Adăugat: 29 Mai 2016
Ultima actualizare:29 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ecaterina Andronescu, vicepreședinte al PSD
trimite pe mail

Senatorul Ecaterina Andronescu, vicepreşedinte al Partidului Social Democrat i-a îndemnat pe candidaţii PSD să se gândească şi la finanţările necesare aplicării programelor, nefiind suficiente doar lansările de proiecte.

Ea a mai declarat, la Iaşi, că există probabilitatea ca ultima săptămână de campanie să fie plină de atacuri la persoană şi acest lucru nu este de dorit deoarece după alegerile locale vom avea o societate divizată.

PMP Iași solicită intervenţia Corpului de Control al premierului la RATP

Organizaţia PMP Iaşi a trimis un punct de vedere referitor la situaţia RATP.

Într-un comunicat remis la redacţie, PMP Iaşi solicită intervenţia Corpului de Control al Premierului Dacian Cioloş pentru a verifica situaţia Regiei Autonome de Transport Public, cu precădere modul în care sunt făcute verificările la mijloacele de transport în comun şi achiziţiile făcute pentru schimbarea parcului auto al RATP.

PMP Iaşi precizează că are în programul de guvernare locală soluţia necesară, respectiv reînnoirea graduală şi integrală a parcului auto al regiei de transport, cu finanţarea europeană.

PNL: Transportul în comun rămâne o problemă

Organizaţia PNL Iaşi şi-a exprimat astăzi un punct de vedere în legătură cu incidentul petrecut ieri, cînd un autobuz al Regiei Autonome de Transport Public a luat foc în trafic.

În comunicatul primit la redacţie, se arată că sesizarea penală făcută în acest caz va arăta cine se face vinovat de situaţia de la RATP.

PNL Iaşi mai arată în comunicat că în Iaşi transportul în comun rămâne o problemă în timp ce orașele mari din ţară au rezolvat-o.

PSD Iași, pregătit pentru ultima săptămână de campanie

Alegătorii din judeţul Iaşi deja ştiu ce persoane să aleagă în fruntea comunităţilor, a spus, într-o conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD, Victorel Lupu.

El a adăugat că social-democraţii sunt pregătiţi ca ultima săptămână să fie plină de atacuri şi acuzaţii care din  cauza timpului nu vor putea fi verificate, şi  la această strategie vor recurge cei de pe locurile doi şi trei.Autor:
RADIO IASI
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza