PSD s-a răzgândit. Nu mai depune moțiune pe Sănătate

PSD nu mai depune acum o moţiune simplă pe Sănătate şi va analiza oportunitatea unui astfel de demers, dacă va mai fi cazul.

Adăugat: 23 Februarie 2016
Ultima actualizare:23 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Social-democraţii au decis să nu depună acum o moţiune simplă pe Sănătate şi vor analiza oportunitatea unui astfel de demers, dacă va mai fi cazul, după ce se va încheia situaţia generată de bebeluşii bolnavi.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat că mai mulţi medici recunoscuţi, membri ai partidului, şi-au exprimat disponibilitatea de a ajuta la rezolvarea acestei crize.

"Domnul Nicolae Bănicioiu, domnul Florian Popa, domnul Florin Buicu, medici, recunoscuţi, şi-au exprimat disponibilitatea să sprijine celula de criză guvernamentală, să sprijine Ministerul Sănătăţii, cu exeprtiza lor pentru a contribui la rezolvarea acestei siutaţii. După ce această situaţie de criză se va încheia, vom analiza atunci oportunitatea de moţiune simplă, dacă mai este cazul. Nu dorim sub nicio formă ca un astfel de gest să fie interpretat că încercăm să speculăm politic o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni",  a spus Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a mai afirmat că, deocamdată, nu este luată în calcul iniţierea unei moţiuni de cenzură, dar în interiorul partidului se analizează prestaţia membrilor Cabinetului Cioloş.

Potrivit Radio România Actualităţi, Cătălin Purcaru, preşedintele PSD a subliniat că un astel demers ar putea duce la o criză guvernamentală, în contextul în care suntem într-un an electoral.
 Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza