PSD "discută direct cu oamenii la ei acasă"

PSD discută în această campanie electorală direct cu oamenii la ei acasă, afirmă liderul social democraților, Liviu Dragnea.

Adăugat: 27 Mai 2016
Ultima actualizare:27 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Zalău, că există şanse reale ca Tiberiu Marc, candidatul pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Sălaj, să câştige alegerile.

"Credem că şi la Consiliul Judeţean Tiberiu Marc va reuşi să primească un nou mandat pentru că este un bun gospodar, un bun administrator, cu foarte mare experienţă, un om exhilibrat, un om care a înţeles să realizeze şi a şi realizat un program de dezvoltare durabilă pentru judeţul Sălaj. Tonusul este foarte bun al colegilor mei, aşteaptă toţi cu nerăbdare ziua de 5 iunie, dar nu o aşteaptă nefăcând nimic, ci muncesc în fiecare zi, în campanie, făcând un lucru foarte simplu pe care PSD l-a făcut în permanenţă şi anume să discute direct cu oamenii, la ei acasă", a susținut Liviu Dragnea.

Dragoş Luchian promite modernizarea Stadionului Municipal din Bacău

Senatorul Dragoş Luchian, candidează la funcţia de primar al municipiului Bacău din partea Partidului Naţional Liberal.

Dragoş Luchian a fost viceprimar al oraşului şi are în programul său electoral câteva ţinte precise pentru municipiul Bacău. Una dintre ele este modernizarea Stadionului Municipal.

"Reabilitarea Stadionului Municipal, am avut o discuţie cu cei de la CNI. Această investiţie probabil va fi preluată de către dânşii de la bugetul lor, nu va fi implicat cu nimic bugetul local, va fi un stadion undeva la 18.000 de locuri. Sper că va fi un obiectiv, o atracţie nu doar pentru lumea sportului, ci şi o atracţie turistică pentru Bacău, având în vedere arhitectura pe care o vom realiza", a susținut Dragoş Luchian.

Pataki Csaba, "soluția ideală pentru Satu Mare"

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, crede că judeţul Satu Mare poate să se dezvolte foarte bine în viitor dacă va fi condus de candidatul Uniunii, Pataki Csaba.

Acesta doreşte să obţină şefia Consiliului Judeţean.

Kelemen Hunor a lăudat munca pe care Pataki Csaba a depus-o, atât în administraţia locală, cât şi ca parlamentar.

"Domnul Pataki este un om care cunoaşte judeţul, a muncit enorm de mult pe diferite proiecte europene în interiorul Consiliului Judeţean, apoi ca subprefect şi bineînţeles ca senator a avut şansa şi posibilitatea de a aduce experienţa în administraţie şi nu numai. Eu cred că ar fi soluţia ideală pentru judeţul Satu Mare", a spus Kelemen Hunor.

Samuel Caba: Îmi doresc o schimbare reală în Arad

Candidatul PMP la Primăria Municipiului Arad, Samuel Caba, a criticat, într-o dezbatere electorală, modul în care a administrat oraşul actualul primar.

Samuel Caba a reproşat că la primărie s-a constitui un grup privilegiat.

"Eu atât îl rog pe domnul primar să nu mai construiască pentru că spune că a construit, pentru că vedem ce a construit până acum în ce hal a ajuns. Ceea ce văd eu la ora actuală, în primul rând, vina numărul unu să zic aşa a actualei administraţii este că s-a îndepărtat de oameni şi s-a izolat într-un cerc restrâns de oameni care fac ce vor, cum vor şi încearcă să ne convingă că ceea ce fac ei este bine. Eu vreau să vă spun că nu sunt convins că ceea ce fac ei este bine. Îmi doresc să se întâmple altceva, îmi doresc o schimbare reală", a declarat Samuel Caba.

Prioritățile lui Adrian Wiener

La aceeaşi dezbatere publică, Adrian Wiener, a subliniat că doreşte ca arădenii să recapete încrederea în administratorii oraşului. Adrian Wiener este reprezentant şi candidat al M10.

"Tema campaniei noastre, dacă este să rezumăm la o singură idee, este tocmai ceea ce a pierdut Aradul, încrederea în reprezentanţii săi politici. De aceea, noi vom milita pentru crearea premiselor transparenţei decizionale totale. Omul, electorul, să fie o parte a buclei de decizie, consultarea publică trebuie să redevină ceea ce este în mod normal, sursa şi punctul de beneficiu al oricărei decizii politice, mai ales cele care implică bani publici",  a susținut Adrian Wiener.

Tăriceanu: Ambiția ALDE este să câștige primăria în Deva

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a vizitat judeţul Hunedoara.

La Deva, el a precizat că mesajul pe care l-a dat este unul centrat către viitor și către modul în care îşi imaginează că trebuie să evolueze România: o țară puternică, cu o economie solidă care-i va da posibilitatea să aibă o voce puternică în Europa.

Călin Popescu-Tăriceanu a subliniat că ponderea politică e dată numai de ponderea economică şi nu de calitatea discursului politic.

El a mai afirmat că la Deva se află echipă care lucrează foarte bine şi care are un candidat care va face o figură onorabilă.

Ambiția ALDE este să câștige primăria în Deva, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu, se arată într-un comunicat de presă.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza