PSD critică măsurile de relaxare hotărâte de guvern

Social-democraţii critică măsurile de relaxare care intră în vigoare mâine, dar mai ales faptul că au fost anunţate foarte târziu.

Adăugat: 31 Mai 2020
Ultima actualizare:31 Mai 2020

Politica Romaneasca
Foto: Lucian Romșcanu. Sursa: PSD
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, atrage atenţia că această întârziere ar putea duce la unele probleme.

Lucian Romaşcanu: Au venit foarte târziu cu măsurile pe care le vor lua de la 1 iunie, iar acest lucru iarăşi va crea probleme, cum au creat probleme şi cu venirea în ţară atunci, după 15 mai, când trebuiau să se pregătească pentru această măsură, ştiind că lucrurile se vor întâmpla aşa. În altă ordine de idei, gândim fiecare cu capul nostru ce înseamnă să mergi la sală, să te speli pe mâini, dar să n-ai voie să faci duş, sau să trebuiască să mergi la mare doar pe şezlonguri distanţate, cu rezervare prealabilă - adică dintr-odată mersul la plajă devine o activitate de lux, nu mai este o activitate democratică.

Premierul Ludovic Orban a anunţat deja că hotărârea de guvern care prevede măsurile de relaxare va fi modificată astfel încât să se poată face plajă şi pe prosoape sau cearceafuri, nu doar pe şezlonguri, dar tot respectând distanţa de protecţie sanitară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Mai 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza