PSD a pregătit un proiect de lege care vizează relansarea industriei auto

PSD a pregătit un proiect de lege care vizează relansarea industriei auto şi a celei de aparate electrocasnice din România.

Adăugat: 28 Iunie 2020
Ultima actualizare:29 Iunie 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PSD a pregătit un proiect de lege care vizează relansarea industriei auto şi a celei de aparate electrocasnice din România.

Anunţul a fost făcut astăzi de senatorul Radu Oprea care a explicat ce prevede documentul.

Radu Oprea: Dublarea până la 910 milioane de lei a bugetului programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional. Beneficiarii programului primesc şi o bonificaţie suplimentară de 1000 de lei, dacă optează pentru cumpărarea unui autoturism din producţie internă. Majorarea până la 310 milioane de lei a bugetului programului naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante energetic. Ar fi o iresponsabilitate ca actualul guvern PNL să nu sprijine şi să nu aplice de urgenţă acest proiect de lege.

Toţi banii necesari pentru majorarea bugetelor pentru aceste programe vor fi asiguraţi din Fondul Naţional de Mediu, care va avea o valoare suplimentară de până la 780 de milioane de lei, a mai precizat senatorul PSD.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Iunie 2020
Ultima actualizare:
29 Iunie 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza