Protocol de susţinere a sportului românesc

Astăzi, 03 octombrie, a fost semnat un protocol de colaborare între Ministerul Tineretului şi Sportului, Televiziunea Română, Radio România şi agenţia Agerpres.

Adăugat: 5 Octombrie 2017
Ultima actualizare:5 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Protocol de susținere pentru sportul românesc. Foto: http://mts.ro.
trimite pe mail

Ministerul Tineretului şi Sportului, Radio România, Televiziunea Română şi Agenţia Naţională de Presă Agerpres au semnat un protocol de colaborare cu obiectivul de a susţine sportul românesc, precum şi de a promova strategiile ministerului în domeniu.

"Viitorul sportului românesc este responsabilitatea tuturor celor implicaţi în sport, a tuturor factorilor decizionali, precum şi a instituţiilor mass-media publice. Este extrem de important ca fiecare dintre noi să înţelegem că avem un rol major în construcţia societăţii pe care ne-o dorim, precum şi în formarea opiniei publice. Mă bucur că am găsit deschidere şi viziune la toate cele trei instituţii publice de media şi sunt convins că vom implementa numeroase proiecte împreună şi vom reuşi să îi convingem pe români că sportul este benefic şi necesar sănătăţii, dar ne adduce şi multe satisfacţii prin rezultatele obţinute de campionii noştri. Sportul din România are nevoie de implicarea noastră, a tuturor!" a declarat ministrul Marius Dunca.

Implicarea decidenţilor guvernamentali, a instituţiilor mass-media, identificarea unor modalităţi concrete în atragerea tinerilor către sport, implicarea sportivilor care s-au retras din activitate sunt punctele de interes care se vor regăsi într-un calendar comun de acţiuni viitoare, se arată într-un  comunicat de presă.Autor:
Radio România
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza