Proteste antiguvernamentale şi anti PSD în Bucureşti şi în ţară

Oamenii au menifestat împotriva modificările aduse de putere codurilor fiscal şi penal, dar şi legilor justiţiei.

Adăugat: 13 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mai mult de 1.000 de oameni au manifestat duminică seara  la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului, dar şi în faţa sediului central al PSD, nemulţumiţi de modificările aduse de putere codurilor fiscal şi penal, dar şi legilor justiţiei.

"Protestez pentru că oamenii din România le-au acordat încredere pentru a guverna şi ei nu îşi respectă nici măcar ceea ce au spus că vor face în trei ani de guvernare. Nu mai vorbim despre ce se întâmplă zilnic, ce legi şi propuneri de legi sunt înaintate, care sunt împotriva poporului român. Tot ce se face este să aducă beneficii tot lor, parlamentarilor, guvernanţilor şi celor care sunt apropiaţi lor".

"Respingerea legilor justiţiei şi aprobarea codului fiscal".

"De când a venit PSD la guvernare lucrurile stau din ce în ce mai prost şi lumea este din ce în ce mai nemulţumită. Am dori să schimbăm acest lucru", au spus protestatarii.

Timp de aproape o oră traficul rutier pe bd Kisseleff, pe care este situat sediul PSD, a fost blocat între Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei.

Protestatarii au aruncat cu role de hârtie igienică în sediul PSD.

Unul dintre ei a fost amendat, iar alţi doi au fost conduşi de jandarmi la secţia de poliţie după ce au refuzat să se legitimeze.

Protestele anti PSD şi antiguvernamentale au mai fost duminică seara la Clu Napoca, Timişoara, Braşov, Ploieşti, Galaţi, Târgu-Mureş, Bistriţa, Iaşi, Tulcea, Baia Mare, Alexandria şi Alba Iulia.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza