Proiectul de buget, discutat în şedinţa de guvern de marţi

Proiectul de buget va fi discutat în şedinţa de guvern de marţi, 5 ianuarie, a anunţat, ieri, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici.

Adăugat: 3 Februarie 2019
Ultima actualizare:3 Februarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor
trimite pe mail

În privinţa investiţiilor, el a precizat că, spre exemplu, pentru Autostrada Unirii, care va lega Moldova de vestul ţării, vor fi alocate toate sumele cerute de Ministerul Transporturilor.

Eugen Teodorovici a afirmat că 2019 este primul an în care nu există un deficit în ceea ce priveşte fondul pensii, iar bugetul alocat Educaţiei creşte faţă de anul trecut cu aproape 50 la sută.

Eugen Teodorovici: Este cred că primul an când nu se mai fac transferuri din bugetul de stat către zona socială, adică pentru pensii /.../. E un lucru foarte important, dar pentru investiţii, uitati-vă şi la Educaţie, şi la Sănătate, avem o creştere propusă pentru Educaţie de 46%, dacă nu mă înşel, ceea ce cred că nimeni nu şi-a închipuit că se poate realiza. În protocolul semnat cu sindicatele din Educaţie ne-am angajat la o creştere de la an la an, deci faţă de anul trecut, de 15%.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema

TagsToate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza