Programul oficial de internship al Guvernului, la final

Premierul Tudose i-a felicitat pe tinerii implicaţi în programul de internship şi le-a spus să rămână în guvern pentru a participa la implementarea proiectelor pe care le-au propus în perioada stagiului de practică.

Adăugat: 16 Septembrie 2017
Ultima actualizare:16 Septembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Programul oficial de internship al Guvernului, care s-a încheiat ieri, a oferit, timp de două luni, unui număr de 100 de studenţi şi absolvenţi oportunitatea de familiarizare cu metodele de lucru ale administraţiei publice centrale.

Premierul Mihai Tudose i-a asigurat pe tinerii prezenţi la ceremonie că proiectele propuse de ei vor fi puse în aplicare.

Tudose i-a felicitat pe tinerii implicaţi în programul de internship şi le-a spus să rămână în guvern pentru a participa la implementarea proiectelor pe care le-au propus în perioada stagiului de practică.

Printre proiecte se numără Ghidul informativ al Guvernul României, sistemul de semnalizare a avizelor în timp real şi catalogul paginilor de Internet din administraţia publică.

"Vă mulţumesc mult de tot în numele meu şi al Guvernului pentru faptul că aţi ales să vă petreceţi vacanţa de vară efectiv ajutându-ne pe noi să înţelegem că este şi o altă abordare asupra problemelor cu care ne confruntăm zilnic, pentru că numai aşa putem ieşi din paradigma în care am stat în ultimii 27 de ani. Făcând acelaşi lucru şi aşteptând rezultate diferite nu merge; trebuie să facem altceva şi dumneavoastră ne-aţi ajutat nu numai prin aceste două proiecte concrete, ci şi prin întrebările pe care le-aţi pus. Am aflat de la colegi că aţi fost foarte curioşi, punând întrebări şi dând foarte multe soluţii", a spus Mihai Tudose.

La eveniment au mai participat miniştrii educaţiei, cercetării şi pentru dialog social.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Septembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza