Programul Fulbright, decorat de preşedintele Iohannis

Comisia româno-americană de acordare a burselor de studii Fulbright a fost decorată astăzi, de preşedintele Klaus Iohannis.

Adăugat: 25 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:25 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis, a acordat Ordinul Meritul Cultural în Grad de Ofiţer, în semn de apreciere pentru contribuţia la formarea academică a mii de studenţi şi cercetători români.

Şeful statului a precizat cu acest prilej că activitatea comisiei reprezintă o investiţie pe termen lung în cultură şi educaţie şi consolidează Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii:

"Experienţele celor care s-au bucurat de sprijinul Programului Fulbright sunt mărturia succesului acestui program. Performanţa lor la întoarcerea în ţară, domeniile de activitate pentru care s-au pregătit întăreşte acest fapt. Prezenţa studenţilor şi profesorilor americani în România joacă un rol esenţial în schimbul de bune practici şi în dezvoltarea unor proiecte comune în educaţie şi cercetare, ştiinţă şi tehnică, artă, ştiinţe sociale sau arhitectură", a spus Klaus Iohannis.

Potrivit redactorului RRA, Oana Bâlă, peste 3.000 de studenţi, profesori şi membri ai comunităţii academice din România şi Statele Unite ale Americii au beneficiat până acum de programe educaţionale prin Programul Fulbright.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
25 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza