Programul de guvernare al ARD "poate fi pus în aplicare de mâine"

Copreşedintele Alianţei România Dreaptă, Mihai Răvan Ungureanu, afirmă că ARD are un program de guvernare care "poate fi pus în aplicare de mâine şi nu din 2014 sau 2016".

Adăugat: 13 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:13 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi, că implementarea programului "Şcoală după şcoală", dar şi creşterea salariului minim la 850 de lei sunt măsuri pe care ARD le poate pune în aplicare "de mâine".

"Trebuie să judecăm în termenii interesului naţional, faptul că ne interesează ca acel milion de români care iau un salariu apropiat de cel minim să poată avea mai mulţi bani în buzunar începând cu prima zi a lui ianuarie 2013. Acesta este motivul pentru care dorim ca salariul minim să ajungă la 850 de lei, foarte repede. Credem că este în interesul naţional ca românii să-şi poată vedea liniştiţi de muncă, mai ales românii care au familie şi copii. Ne interesează mai mult decât orice un număr crescut de locuri de muncă, aceasta este grija esenţială a cetăţenilor români, iar creşterea locurilor de muncă nu poate să aibă loc în absenţa unui elementar sentiment de siguranţă", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

De asemenea, copreşedintele ARD a mai adăugat că Alianţa poate lua măsura "coborârii cotei de la 16 la 12%", dacă în viitorul guvern ARD va fi prezent.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Andreea Prisăcariu
Adăugat:
13 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza