Procurorul șef al DNA Ploiești: Nu au fost falsificate probe niciodată în instituție

În toate cauzele pe care le instrumentăm la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul Teritorial Ploieşti am respectat întotdeauna legea, afirmă șeful DNA, Ploiești.

Adăugat: 12 Februarie 2018
Ultima actualizare:12 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Procurorul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, a declarat, cu puţin timp în urmă, într-o conferinţă de presă, că în instituţia pe care o conduce nu au fost niciodată falsificate probe şi nici nu au fost făcute înţelegeri ilicite cu inculpaţii.

El a subliniat că nicio probă administrată de DNA Ploieşti nu a fost respinsă de instanţele de judecată :

"În toate cauzele pe care le instrumentăm la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul Teritorial Ploieşti am respectat întotdeauna legea şi o să o respectăm în continuare. Nu au existat niciodată metode ilegale de investigare şi nici înţelegeri ilicite sau neloiale cu inculpaţii. Vreau să fie foarte clar, întodeauna s-a respecat legea. Niciodată nu au fost falsificate probe în dosare. Sunt susţineri pe care le fac inculpaţii în dosarele în care sunt cercetaţi. Nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. Am avut controale de la CSM, de la Inspecţia Judiciară şi s-a constatat contrariul. S-a constatat că la DNA Ploieşti a fost respectată legea de fiecare dată", a spus Lucian Onea.

După cum transmite corespondenta RRA, Simona Uţă, Lucian Onea a mai afirmat că procurorii anticorupţie Ploieşti nu vor ceda în faţa intimidărilor şi presiunilor care sunt, a spus el, "din ce în ce mai agresive".Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza