"Probleme la zi": Alegerile locale, în dezbaterea politicienilor

Tema dezbaterii emisiunii "Probleme la Zi" moderată de Alexandra Andon s-a referit la campania pentru alegerile locale care începe la 5 mai.

Adăugat: 27 Aprilie 2016
Ultima actualizare:27 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alexandru Dolea
trimite pe mail

Ideile principale ale emisiunii

Cadrul legislativ s-a schimbat si speram ca partidele nu vor mai functiona pe bani negri.

Speram ca guvernul sa fie un bun organizator al alegerilor - spune la RRA in emisiunea "Probleme la Zi", Stefan Vlaston, secretar executiv al PMP.

UNPR - vrea sa se prezintre cu oameni noi si mai ales cu oameni tineri la viitoarele alegeri si spera ca cetatenii sa se prezinte la vot in cunostinta de cauza, spune la RRA in emisiunea "Probleme la Zi",  Nicolae Ivaschescu - vicepresedinte al UNPR.

Stelian DAMOV - prim-vicepresedinte ALDE, sector 2, Bucuresti spune la RRA in emisiunea "Probleme la Zi": "legislatia face ca acum sa ne aflam intr-o continua campanie electorala. Practic campania electorala a inceput deja".

PSD crede ca noua lege electorala esta un nou start in felul in care se va face politica in Romania. Legea este un nou pas si in ceea ce inseamna democratia participativa - spune in emisiunea "Probleme la Zi" la RRA senatorul social - democrat Liviu POP.

Inainte de cursa electorala candidatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii si trebuie sa faca dovada reprezentativitatii, spune in emisiunea "Probleme la Zi" la RRA, Barna Tanczos - senator UDMR, adaugind ca formatiunea sa a aprobat programul cadru pentru alegerile locale cu accent pe problemele tinerilor si ale familiei.

Deputatul Ionut Stroe - purtator de cuvint al PNL spune la RRA in emisiunea "Probleme la Zi", ca oferta politica a liberalilor se bazeaza la viitoarele alegeri pe noi criterii de integritate dar si pe promovarea tinerilor.

AUDIO Emisiunea "Probleme la zi"Autor:
Victor Caraculacu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza