Prima "victimă" a alegerilor. Cezar Preda şi-a dat demisia

Lider marcant al PDL, Cezar Preda demisonează asumându-şi astfel eşecul în alegeri.

Adăugat: 10 Decembrie 2012
Ultima actualizare:10 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda  şi-a dat demisia din funcţiile deţinute în partid.

Într-un comunicat primit la redacţie, liderul democrat liberal precizează că modul în care s-au desfăşurat alegerile la Buzău l-au determinat să-şi dea demisia de onoare atât  din conducerea partidului, cât şi din cea de preşedinte al filialei judeţene. 

"Rezultatul de la Buzău, modul în care au ales buzoienii pe 9 decembrie, mă determină să-mi dau demisia de onoare din funcţia de prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, precum şi din cea de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PDL Buzău", susţine Cezar Preda.

Cezar Preda mai precizează că  Alianţa România Dreaptă trebuie să se reorganizeze în perioada următoare, astfel încât să devină cea mai importantă şi credibilă forţă de opoziţie.

Comunicatul integral prin care Cezar Preda îşi anunţă demisia

Cezar Preda îi felicită pre contracandidaţii săi pentru victorie.

"Ţin să îi felicit pe contracandidaţii mei. Au reuşit să facă mai bine front comun împotriva mea, decât am reuşit noi să facem front comun în apărarea ARD Buzău. Sper doar ca modul în care se vor comporta în Parlament să fie mult schimbat în bine faţă de modul în care au evoluat în campania electorală", precizează Preda într-un comunicat de presă.

USL a câştigat toate cele zece mandate de parlamentar din judeţul Buzău, obţinând aproape 70% din voturile buzoienilor, în timp ce ARD a fost surclasată de PPDD, care are cu câteva procente mai mult, potrivit rezultatelor finale centralizate de Biroul Electoral Judeţean.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
10 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza