Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă

În timpul unei conferințe de presă, lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, a început să tremure, iar jurnaliștii i-au dat primul ajutor.

Adăugat: 10 Mai 2020
Ultima actualizare:10 Mai 2020

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut astăzi o cădere bruscă de calciu, care i-a provocat un mic leşin la conferinţa de presă în care prezenta planul de relansare economică propus de social-democraţi.

Aceasta este concluzia setului de investigaţii medicale care i s-au făcut preşedintelui Camereu Deputaţilor la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Instituţia precizează şi că rezultatul testului rapid COVID-19 a fost negativ.

La externare, liderului social-democrat i s-a recomandat, pe lângă tratament, să evite statul în picioare mult timp, suprasolicitarea şi stresul, dar şi un regim alimentar şi o hidratare corespunzătoare.

---------------------------------------------------------------------------

Preşedintelui interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău la puţin timp după începerea conferinţei de presă pe care o avea programată la ora 12:00.

Reporterul RRA Andrei Şerban urmărea declaraţiile de la sediul PSD şi este acum în direct în Radiojurnal.

Bună ziua. În urmă cu 15 minute preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a ieşit pe picioarele lui din sediul Partidului de pe şoseaua Kiseleff, şi-a cerut scuze pentru incident, a spus că se simte bine şi a plecat cu maşina la spital.

În timpul conferinţei de presă, lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, a început să tremure şi a trebuit să-l ajutăm să se întindă pe jos.

În timp ce Marcel Ciolacu primea îngrijiri din partea stafului său, noi, ziariştii, am plecat din sala se presă, dar repet, Marcel Ciolacu a părăsit pe picioarele lui sediul PSD şi s-a dus la spital.

El prezenta în cadrul conferinţei de presă planul PSD de relansare economică după criza provocată de pandemia cu COVID-19 şi spunea că acest plan are câteva elemente de bază, cum ar fi creşterea puterii de cumpărare a cetăţenilor, stimuli economici şi susţinerea agenţilor economici care îşi reangajează salariaţii care au fost în şomaj tehnic pe perioada pandemiei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Mai 2020


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza