Preşedintele Traian Băsescu, prezent la reuniunea Consiliului European

Situaţia economică a Europei, dar şi criza din Ucraina sau epidemia de Ebola vor fi analizate în următoarele două zile de şefii de stat şi de guvern, care se reunesc la Bruxelles.

Adăugat: 23 Octombrie 2014
Ultima actualizare:23 Octombrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Preşedintele Traian Băsescu
trimite pe mail

UPDATE Preşedintele Traian Băsescu a criticat înainte de Consiliul European autorităţile locale, pentru că nu au continuat izolarea blocurilor, în condiţiile în care eficienţa energetică este unul dintre obiectivele Uniunii Europene, iar pentru anveloparea clădirilor, la dispoziţia României sunt şi fonduri europene.

Traian Băsescu a mai precizat că la Consiliul European se vor discuta planuri de asigurare a energiei pentru Ucraina,  dacă acordul Kiev-ului cu Moscova de furnizare de gaze nu va fi aplicat.

Preşedintele Traian Băsescu participă joi şi vineri, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European şi la reuniunea Consiliului European, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va susţine o declaraţie de presă înainte de plecarea la Bruxelles, joi, la ora 9,45, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni.

Tot joi, preşedintele Băsescu va participa la Bruxelles la summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vişegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European iar ulterior, la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, la prima sesiune de lucru a Consiliului European şi la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vezi programul întâlnirilor preşedintelui Traian Băsescu

Vineri, şeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European iar de la ora 13,15 va susţine o declaraţie de presă.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Octombrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza