Preşedintele României, Traian Băsescu

"Nu inteleg de ce Presa incearcă să consolideze minciuna că preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe cei care au furat. Ieşiţi din minciuna asta că sunteti tineri şi e păcat. "

Adăugat: 17 Septembrie 2010
Ultima actualizare:17 Septembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele Traian Bãsescu a declarat joi seară , la întoarcerea de la Bruxelles, cã toţi cei care au furat bani de la Fondul Naţional de Investiţii, din petrol sau care au furat statul, trebuie sã rãspundã.Totodatã, şeful statului şi-a exprimat regretul cã presa "consolideazã" ceea ce el a numit "minciunile" vehiculate de cei incriminaţi, conform cãrora "preşedintele s-ar ocupa sã-i bage în puşcãrie pe infractori".Traian Bãsescu le-a cerut jurnaliştilor sã nu le mai facã propagandã celor care au probleme cu legea şi sã plece de la premisa cã au" un preşedinte care se respectã şi care nu îşi permite sã intervinã în actul de justiţie, aşa cum fãceau alţii, în trecut.
"Eu am observat următorul lucru: toţi cei care s-au imbogăţit, cănd ii intreabă Instanţa prin ce mijloace, ei răspund că vinovat e preşedintele. Dar vă spun că trebuie să răspundă cei care au furat bani de la FNI, de prin petrol... toţi cei care au furat statul.Nu inteleg de ce Presa incearcă să consolideze minciuna că preşedintele s-ar ocupa să-i bage în puşcărie pe cei care au furat.Ieşiţi din minciuna asta că sunteti tineri şi e păcat. Nu mai faceţi propagandă celor care trebuie să răspundă în faţa institutiilor statului. Plecaţi de la premisa că aveţi un preşedinte care se respectă şi care nu o să spună niciodată unui judecator cum să judece sau unui procuror pe cine sa ia.Asta se făcea în alte vremuri şi arată cât de deformaţi sunt cei care trebuie sa răspundă în faţa legii, dar arată şi cât de deformaţi sunteti voi (nr. presa)...", a mai declarat jurnaliştilor
preşedintele Băsescu, joi  seara, la întoarcerea de Bruxelles.

 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
17 Septembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza