Preşedintele Klaus Iohannis își reafirmă încrederea în DNA

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a reafirmat, aseară, încrederea în DNA despre care a spus că are o activitate foarte bună.

Adăugat: 16 Februarie 2018
Ultima actualizare:16 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României
trimite pe mail

Şeful statului a declarat că, personal, nu vede motive pentru revocarea din funcţie a procurorului şef al instituţiei, Laura Codruţa Kövesi.

El şi-a exprimat nemulţumirea că în spaţiul public a apărut un nou scandal legat de justiţie.

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut că activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie este una foarte bună, iar momentan nu vede motive pentru revocarea din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi.

Într-o conferinţă de presă, susţinută la Palatul Cotroceni, şeful statului a mai precizat că a avut o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prilej cu care şi-a exprimat nemulţumirea că există un nou scandal legat de DNA în spaţiul public.

"Nişte penali fac o încercare disperată să atace şi să discrediteze DNA şi conducerea acestei direcţii. După părerea mea, această încercare este una jalnică şi neconvingătoare, iar opinia mea despre munca DNA o cunoaşteţi. Dar îmi face plăcere să o repet. Direcţia Naţională Anticorupţie şi conducerea DNA fac o treabă foarte bună", a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele României a anunţat că va discuta, zilele următoare, cu ministrul justiţiei Tudorel Toader şi dacă va fi nevoie, va participa şi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi.Autor:
Oana Bâlă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
16 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza