Preşedintele Iohannis, în vizită în judeţul Suceava

Preşedintele României, Klaus Iohannis, face astăzi o vizită în judeţul Suceava.

Adăugat: 3 Mai 2017
Ultima actualizare:3 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, preşedintele României
trimite pe mail

 Şeful statului se va întâlni cu aleşii locali din regiune şi va discuta cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Potrivit corespondentului RRA, la ora 11:00, preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni la Aeroportul Internaţional Ştefan cel Mare din Suceava cu reprezentanţii clusterului regional inovativ de bioeconomie Suceava-Botoşani.

Aici vor avea loc discuţii despre perspectivele de dezvoltare privind agricultura şi dezvoltarea durabilă.

Scopul întâlnirii este stimularea întreprinderilor mici şi mijlocii, dar şi sprijinirea producătorilor din zona Suceava-Botoşani care îşi desfăşoară activitatea în sectorul bioeconomiei, siguranţei alimentare a populaţiei şi protecţiei mediului.

De la ora 12:00, preşedintele României va participa la dezbaterea intitulată "Modernizare, dezvoltare, descentralizare", care va avea loc la Teatrul Municipal Matei Vişniec din Suceava.

În prezenţa a peste 300 de aleşi locali din regiune vor fi dezbătute principalele probleme cu care se confruntă administraţia publică locală, dar şi soluţiile posibile. În jurul orei 14:00 este programată vizitarea Mănăstirilor Voroneţ şi Dragomirna.

Scopul vizitei este acela de a transmite un semnal în ceea ce priveşte necesitatea păstrării tradiţiilor conunităţilor bucovinene şi a restaurării şi prezervării patrimoniului cultural al Bucovinei.

Întâlnirea este organizată de Consiliul Judeţean Suceava.
 Autor:
Mihaela Buculei
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
3 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza