Președintele Iohannis îi prelungește mandatul generalului Nicolae Ciucă

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării.

Adăugat: 28 Decembrie 2018
Ultima actualizare:28 Decembrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care a prelungit mandatul generalului Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării, care expiră pe 31 decembrie.

Şeful statului a făcut acest anunţ la finalul şedinţei Consiliului Suprem de Apărăre a Ţării, care a avut doar un punct pe ordinea de zi, cererea ministrului Apărării, Gabriel Leş, referitoare la schimbarea din funcţie a şefului Statului Major al Apărării.

Preşedintele Romaniei a precizat că propunerea ministrului Apărării nu respectă rigorile legii şi, de aceea, membrii CSAT au respins solicitarea.

Klaus Iohannis: România nu poate să rămână fără şef al Armatei. Această situaţie generată de incompetenţa PSD-ului trebuie rezolvată. După şedinţa CSAT am rezolvat-o, am luat decizia şi am semnat şi trimis spre publicare decretul prin care se prelungeşte mandatul de şef al Armatei pentru generalul Ciucă. Generalul Ciucă, un soldat recunoscut, competent, cu rezultate dintre cele mai frumoase, şi bine ar fi fost ca această chestiune să-şi fi găsit mai repede soluţionarea, dar în continuare, cred că Armata României trebuie să ştie cine o conduce şi cum o conduce.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Decembrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza