Președintele Iohannis a depus o coroană de flori la Cimitirul Militar Arlington

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la mormântul ostaşului necunoscut din Cimitirul Arlington situat în capitala SUA.

Adăugat: 6 Iunie 2017
Ultima actualizare:6 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ceremonia depunerii unei coroane de flori la Cimitirul Militar Arlington (Washington DC, SUA)
trimite pe mail

Preşedintele Klaus Iohannis îşi continuă vizita în SUA ce are ca element central întâlnirea cu liderul de la Casa Albă, Donald Trump.

În această după-amiaza şeful statului român a depus o coroană de flori la Cimitirul Militar Arlington din capitala americană.

Preşedintele Klaus Iohannis a depus o coroană de flori la mormântul ostaşului necunoscut din cimitirul Arlington.

Şeful Garnizoanei Arlington l-a întâmpinat pe şeful statului, Klaus Iohannis, care a venit însoţit de ambsadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, dar şi de ambasadorul României în SUA, George Maior.

Din 1864 cimitirul Arlington este locul sacru al SUA, locul în care sunt înmormântaţi peste 290.000 de eroi, veterani sau personalităţi importante.

De 30 de ani mormintele au acelaşi tip de piatră funerară simplă pentru că cei ce odihnesc ocolo sub ele sunt fie soldaţi sau generali egali în fată eternităţii.

Mormântul eroului necunoascut adăposteşte rămăşiţele a peste 2.000 de eroi din cele două războaie mondiale, din confruntările din Coreea sau Vietnam.

Preşedintele Klaus Iohannis, urmează să se întâlnească peste câteva ore cu directorul CIA, Mike Pompeo.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza