Președintele a semnat numiri și eliberări din funcții la SRI

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri mai multe decrete de numire in functii, inaintare in grad dar si de eliberare din functii pentru o serie de angajati ai SRI.

Adăugat: 22 Iulie 2016
Ultima actualizare:22 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Presedintele l-a eliberat din funcţia de adjunct al directorului SRI pe generalul Ion Grosu si l-a inaintat in gradul de general-locotenent – cu trei stele, la trecerea  în rezervă.

Klaus Iohannis i-a numit in functii de adjuncti al directorului SRI, incepand cu 1 august, pe colonelul Cristian Bizadea si pe generalul de brigadă – cu o stea Ciocîrlan Adrian.

In acelasi timp, au fost trecuti in rezerva  generalii de brigadă – cu o stea Florea Ciobanu,  Vicențiu  Mangra, Adrian Popescu si Gheorghe Puiu.

Reporterul nostru Ramona Alexandrescu spune că adjuncții nou-numiţi își vor prelua atribuțiile începând cu data de 1 august 2016.

General de brigadă Adrian Ciocîrlan, anterior numirii, până în anul 2010, a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul Direcției Generale Contraspionaj. În perioada 2010-2013, a fost șeful Direcției de Informații a Municipiului București. Între 2013-2016, a condus Direcția Generală Apararea Constituției.
 
Domnul colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat poziția de șef al Cabinetului Directorului SRI.
 
De la angajarea în Serviciu, în anul 2001, a deținut diferite funcții în Direcția Generală Contraspionaj: locțiitor al șefului Direcției, șef de departamente de analiză, operațiuni și planificare. În această calitate, a participat la operaţiuni derulate în cooperare cu parteneri interni și externi ai SRI.
- See more at: http://www.romania-actualitati.ro/numiri_si_eliberari_din_functii_la_sri-92207#sthash.vQNjCOf6.dpufAutor:
Carmen Gavrilă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza