Președinta TVR, Irina Radu, audiată de Comisia de Cultură

Preşedintele - director general al Televiziunii Publice, Irina Radu, a fost audiată de Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor.

Adăugat: 28 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:28 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Irina Radu, președintele TVR
trimite pe mail

Preşedintele - director general al Televiziunii Publice, Irina Radu, a fost audiată de Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor cu privire la decizia conducerii TVR de a amâna până după alegerile parlamentare un interviu cu premierul Dacian Cioloş şi care, potrivit programării iniţiale, ar fi trebuit să fie difuzat ieri.

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Gigel Ştibu, a declarat că gestul TVR reprezintă un act de cenzură şi că va face o plângere la CNA pe această temă.

Liderul deputaţilor PSD, Florin Pâslaru, a spus că decizia Conducerii Televiziunii Publice respectă prevederile legale şi că nu trebuie intervenit în politica editorială a instituţiei.

Preşedintele - director general al TVR a subliniat că acest caz va fi analizat de comisia de etică a Televiziunii Publice.

Totodată, Irina Radu consideră că este nevoie ca legislaţia să fie modificată în sensul includerii unor clarificări privind promovarea persoanelor cu funcţie de decizie şi implicate în campaniilor pentru alegeri, în afara spaţiilor dedicate emisiunilor electorale - ne-a transmis redactorul RRA, Iulia Gherman.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza