Premierul Tudose dă asigurări că salariile nete nu vor scădea

Premierul Mihai Tudose a dat asigurări sindicatelor că niciun salariu net nu va scădea de anul viitor.

Adăugat: 15 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:15 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose a dat astăzi din nou asigurări că salariile nete nu o să scadă de la 1 ianuarie 2018, când vor fi aplicate noile măsuri fiscale.

El  a vorbit la Consiliul Naţional al CNSLR Frăţia, confederaţia sindicală ce a ameniţat cu greva generală dacă veniturile angajaţilor vor fi mai mici în urma aplicării reformei fiscale.

Primul ministru le-a amintit participanţilor că guvernul a acceptat şi argumentele sindicaliştilor înainte de modificarea Codului Fiscal.

"Discuţiile s-au concretizat şi ştiţi şi dumneavoastră foarte bine, printre altele, cu anumite schimbări, cu anumite reglaje, de aşa natură încât niciun salariu să nu scadă, niciun salariu net. Ba mai mult, pe anumite zone veniturile să crească de la 1 ianuarie, altele începând cu 1 martie, pensiile să crească atunci când colegii noştri, dumneavoastră, veţi ajunge la zona de pensionare", a spus Mihai Tudose.

Tudose a adăugat că doreşte ca CNSLR Frăţia, cea mai mare confederaţie sindicală din România, să devină un partener constant de dialog cu guvernul, mai transmite redactorul RRA Andrei Şerban.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
15 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza