Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA

Consilierul onorific al premierului pentru relaţia cu Parlamentul a confirmat că premierul Sorin Grindeanu s-a intâlnit, astăzi, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, la solicitarea acestuia.

Adăugat: 1 Februarie 2017
Ultima actualizare:1 Februarie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Consilierul  onorific al premierului pentru relaţia cu Parlamentul, Marian Neacşu, afirmă că ordonanţa emisă aseară de Guvern corepunde unei decizii a Curţii Constituţionale şi nu ar fi în favoarea vreunui membru al PSD. 

"Să ştiţi că nu am făcut niciun fel de analiză personal şi nu cred că cei de la Ministerul Justiţiei au făcut vreo analiză personală cu cine scapă şi cu cine nu scapă. Nu ne favorizează ca şi partid, pentru că, aşa cum s-a precizat, aici este o punere de acord cu o decizie a Curţii Constituţionale. Inlclusiv în decizia Curţii Constituţionale se prevede textul aproape acel care este în momentul ăsta în Ordonanţa de Urgenţă. După părerea mea, nu poate să fie vorba de un conflict constituţional", a spus Marian Neacşu. 

Consilierul  onorific al premierului pentru relaţia cu Parlamentul a confirmat că premierul Sorin Grindeanu s-a intâlnit, astăzi, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, la solicitarea acestuia, fără a da detalii despre temele de discuţie.

Aseară, Guvernul a modificat Codul Penal printr-o ordonanţă de urgenţă, iar în privinţa graţierii unor pedepse, Executivul a decis să  adopte un proiect de lege ce va fi trimis în procedură de urgenţă în Parlament.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
1 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza