Premierul nu a luat o decizie privind demiterea şefului Poliţiei Române

Premierul nu luat o decizie în privinţa demiterii şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, în urma scandatului poliţistului acuzat de pedofilie.

Adăugat: 10 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:10 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Tudose, premierul României
trimite pe mail

Premierul Mihai Tudose nu a luat încă o decizie în privinţa cererii de a-l demite pe şeful Poliţiei Române, în legătură cu scandalul poliţistului acuzat de pedofilie.

Premierul a declarat, la începutul şedinţei de guvern, că a aflat din surse că persoana pe care a propus-o ministrul de Interne, Carmen Dan, în locul lui Bogdan Despescu a declinat propunerea de a deveni noul şef al Poliţiei Române.

În acest context, Mihai Tudose a spus că i-a cerut lui Bogdan Despescu să îi prezinte într-o săptămână măsurile pe care le-a luat pentru a remedia problemele care au fost semnalate în Poliţie.

"L-am rugat pe dl Despescu ca într-o săptămână să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa pentru remedierea situaţiei. Ceea ce totuşi trebuie remarcat este că acel făptaş a fost prins totuşi în două zile; este o notă foarte bună pentru poliţie. De ce nu s-au luat şi alte măsuri, sau unde lucrurile au scârţâit, are o săptămână dl Despescu să îmi prezinte concluziile", a spus premierul.

Mihai Despescu a mai spus că poliţistul care este acuzat de pedofilie a fost prins de poliţie în două zile, ceea ce este un interval de timp bun.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
10 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza