Premierul Mihai Tudose, prezent la reuniunea conducerii PSD de la Herculane

Liderii PSD discută proiectul Legii bugetului de stat pentru anul viitor, mai ales că la reuniune participă şi ministrul Mihai Tudose şi mai mulţi miniştri.

Adăugat: 17 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:17 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Premierul Mihai Tudose, însoțit de membrii cabinetului
trimite pe mail

Conducerea PSD se reuneşte, astăzi, la Băile Herculane.

Social-democraţii vor evalua activitatea guvernului și aplicarea programului de guvernare la reuniunea Comitetului Executiv Naţional de astăzi.

Se discută proiectul Legii bugetului de stat pentru anul viitor, forma care urmează să fie prezentată Parlamentului, mai ales că la reuniune participă şi ministrul Mihai Tudose şi mai mulţi miniştri.

Sun discutate și o serie de alte proiecte de acte normative, precum achiziţia rachetelor Patriot, proiect despre care Liviu Dragnea a precizat că luni va intra în dezbaterea senatorilor şi cât de curând în analiza deputaţilor.

Un alt subiect este cel legat de modificările la legile justiţiei.

Liderul PSD a vorbit aseară despre raportul MCV şi despre organizarea unui miting al social-democraţilor, solicitat de mulţi dintre membrii formaţiunii, dar despre care Liviu Dragnea spune că, să nu fie un miting de susţinere pentru el, ci să aibă un scop.

Tot astăzi, social-democraţii vor discuta şi despre reluarea dezbaterii proiectelor principale pentru ţară în departamentele partidului.
 Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza