Premierul îi cere ministrului Transporturilor să sancţioneze firmele care nu respectă termenele

Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să continue vizitele inopinate în teritoriu şi să sancţioneze firmele care nu îşi îndeplinesc sarcinile contractuale.

Adăugat: 5 Iulie 2017
Ultima actualizare:5 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Mihai Tudose a fost, astăzi, la Ministerul Transporturilor, unde s-a interesat de stadiul marilor proiecte de infrastructură şi a stabilit cu ministrul un calendar al vizitelor din teritoriu:

În urma vizitei la minister, premierul Mihai Tudose a precizat că la licitaţiile pentru infrastructură "preţul contează prea mult", şi că "ar trebui să schimbăm ceva în această privinţă".

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus că va continua vizitele din teritoriu, aşa cum a făcut şi în primele şase luni ale mandatului său, când a aplicat şi măsuri contravenţionale unor firme care nu-şi îndeplineau termenii din contract:

"I-am prezentat premierului o listă cu constructorii neserioşi, dar şi o listă cu contestatarii de meserie. Vom pregăti un proiect de HG (n.n.- un proiect de Hotărâre de Guvern) prin care să eliminăm aceste contestaţii care ne blochează proiectele ani la rând", a spus ministrul Transporturilor.
 Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
5 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza