Premierul Grindeanu, în vizită la platforma de exploatare a gazelor naturale Caragele

Premierul Grindeanu a declarat că zăcământul de la Caragele ar putea asigura independenţa energetică a ţării noastre pe o perioadă de 2 - 3 ani.

Adăugat: 12 Mai 2017
Ultima actualizare:12 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Vizita premierului Sorin Grindeanu la obiectivul Grup 4 Caragele
trimite pe mail

Premierul Sorin Grindeanu vizitează  platforma de exploatare a gazelor naturale Caragele situată la graniţa dintre judeţele Buzău şi Brăila.

Premierul a amintit că este cel mai mare zăcământ descoperit în ultimii 27 de ani, estimat la 25 - 27 de miliarde de metri cubi de gaz.

Sorin Grindeanu a mai spus că singur acest zăcământ ar putea asigura independenţa energetică a ţării noastre pe o perioadă de 2 - 3 ani şi a subliniat că Guvernul vrea să susţină şi alte proiecte de acest tip.

"Îmi doresc să încurajăm astfel de acţiuni pentru a asigura independenţa energetică a ţării noastre, un lucru extrem de important. Şi în al doilea rând, ne dorim şi prin dezvoltarea altor proiecte energetice ca România să devină un hub energetic regional", a spus Sorin Grindeanu.

Alături de premier, la Caragele, se află şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceau, informează redactorul RRA, Andrei Şerban.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza