Premierul Dăncilă, întâlnire cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul american

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, la Washington, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Nancy Pelosi.

Adăugat: 27 Martie 2019
Ultima actualizare:27 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Întrevederea prim-ministrului României, Viorica Dăncilă, cu președintele Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, Nancy Pelosi. Sursa: gov.ro
trimite pe mail

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, la Washington, cu preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Congresul american, Nancy Pelosi, căreia i-a transmis invitaţia din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, de a efectua o vizită oficială în România.

De asemenea, Viorica Dăncilă a remarcat evoluţia ascendentă a cooperării bilaterale în planul securităţii, inclusiv prin punerea în practică a unui program ambiţios de înzestrare a forţelor armate române.

Ea a evidenţiat atenţia acordată de legislativul american întăririi solidarităţii la nivelul Alianţei Nord-Atlantice şi pentru securitatea aliaţilor estici.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a dat asigurări că, în legislativul american, există un puternic sprijin transpartinic pentru NATO şi a subliniat că întărirea relaţiilor la nivelul legislativelor din România şi Statele Unite va avea o contribuţie importantă la consolidarea unei alianţe transatlantice bazate pe valori şi interese comune, se arată într-un comunicat al Guvernului României.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
27 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza