Predoiu: Guvernul României pare surd, orb şi mut în problema Ucrainei

PDL cere premierului Victor Ponta să exprime o poziţie clară faţă de încălcarea dreptului internaţional de către Federaţa Rusă în raport cu Ucraina.

Adăugat: 14 Aprilie 2014
Ultima actualizare:14 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că în problema Ucrainei Guvernul României "pare surd, orb şi mut".

El îi cere premierului să-şi precizeze clar poziţia "faţă de încălcarea dreptului internaţional pe care Federaţia Rusă a săvârşit-o" atât în Crimeea, cât şi în estul Ucrainei.
    
"Cer primului ministru să-şi precizeze clar poziţia faţă de încălcarea dreptului internaţional pe care Federaţia Rusă a săvârşit-o atât în Crimeea, cât şi acum pare că dă semne să o facă din nou în estul Ucrainei", a spus Predoiu.
    
Democrat-liberalul a precizat că PDL doreşte să ştie poziţia Guvernului faţă de aceste dezvoltări îngrijorătoare în vecinătatea estică.
    
"Vrem să ştim poziţia Guvernului faţă de aceste dezvoltări îngrijorătoare în vecinătatea estică, vrem să ştim ce întreprinde Ministerul Afacerilor Externe pentru protejarea intereselor şi drepturilor cetăţenilor ucraineni de origine română pentru protejarea minorităţii române", a subliniat Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele democrat-liberal a adăugat că "dinspre Palatul Victoria nu auzim nimic asupra acestui subiect extrem de important".
  Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Reporter:
Andreea Prisăcariu
Adăugat:
14 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza