Portariuc: Nu se va pierde niciun leu din proiectul reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu

Candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, susţine că lucrările de reabilitare vor continua până la finalizarea consolidării antiseismice a structurii de rezistenţă şi a restaurării clădirii.

Adăugat: 24 Mai 2016
Ultima actualizare:24 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ovidiu Portariuc
trimite pe mail

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a declarat că nu se va pierde niciun leu din proiectul european de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu, în ciuda depăşirii perioadei limită prevăzute în contractul de finanţare.

El susţine că lucrările de reabilitare vor continua până la finalizarea consolidării antiseismice a structurii de rezistenţă şi a restaurării clădirii.

Ovidiu Portariuc precizează că la nivelul Comisiei Europene există o decizie prin care se prevede că proiectele de infrastructură de peste 5 milioane de euro începute pot fi prelungite, fără a se pierde banii alocaţi iniţial.

Lucrările de reabilitare au fost sistate ca urmare a faptului că în timpul derulării investiţiei s-au descoperit vulnerabilităţi mari la structura de rezistenţă a clădirii, care nu au fost prevăzute în proiectul iniţial.

Reabilitarea termică în municipiul Suceava, "o problemă reală"

Viziunea PSD pentru Suceava este una de dezvoltare, realizabilă şi care are în centrul acesteia respectul pentru cetăţean, a declarat, presei, candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Tiberius Brădăţan.

În opinia candidatului PSD, reabilitarea termică în municipiul Suceava reprezintă o problemă reală, pe care va reuşi să o rezolve cu finanţare europeană.

El a spus că, printr-un astfel de proiect, contribuţia asociaţiilor de proprietari la această reabilitare termică ar fi 'mult' redusă.

Liberalii îşi asumă broşurile distribuite în Iaşi

Preşedintele Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL Marius Bodea, candidat la funcţia de primar al Iaşului, a declarat într-o conferinţă de presă că liberalii îşi asumă broşurile distribuite în Iaşi prin care este demascată corupţia din primărie.

El a precizat că legile electorale în vigoare sunt respectate şi, pe fiecare pliant, pe ultima pagină, în partea dreaptă jos, este precizată tipografia cu ajutorul căreia s-a lucrat şi numărul de exemplare scoase pe piaţă.

Marius Bodea a adăugat că toate cheltuielile electorale efectuate în această campanie pentru alegerile locale de către liberalii ieşeni au fost făcute în mod transparent şi există chitanţe justificative.

Candidaţii PMP Suceava, preocupaţi de lipsa de creşe

Un comunicat de presă al organizaţiei Suceava a Partidului Mişcarea Populară informează că o problemă semnificativă pentru locuitorii cartierului Burdujeni din municipiu este lipsa unei creşe.

Unul din consilierii locali propuși de Marian Andronache - candidatul PMP la funcția de primar al Municipiului Suceava, Angelica Pânzariu, arată că, în acest cartier, în care locuiesc, în proporţie de 40 la sută familii tinere, care au copii cu vîrste de până la 7 ani, lipsa unei astfel de instituţii de învăţămînt constituie un impediment real pentru educaţia celor mici.Autor:
RADIO IASI
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
24 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza