Ponta: Codul de procedură fiscală, aproape finalizat

Proiectul Codului de procedura fiscală este aproape finalizat, dispunând în acest moment de aproape toate avizele, mai putin cel de la Ministerul Justiţiei.

Adăugat: 19 Martie 2015
Ultima actualizare:19 Martie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Victor Ponta, premierul României
trimite pe mail

Documentul urmează să fie trimis astăzi şi Consiliului Economic şi Social spre avizare.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, la începutul şedintei speciale de guvern, că miniştrii urmează să se reunească la începutul saptamânii viitoare pentru avizarea şi proiectului de Cod Fiscal, iar miercurea viitoare cele două proiecte sa fie finalizate şi trimise spre dezbatere Senatului.

"Luni, la ora 13:00, ne reîntâlnim aici cu cei care încă nu au avizat până luni. Cei care au avizat pot să-şi vadă de treabă luni şi să fie doar un secretar de stat, în aşa fel încât miercuri am garanţia 100% că cele două proiecte sunt avizate, le adoptăm în şedinţa de guvern", a spus în deschiderea şedinţei de guvern, premierul.

Premierul i-a cerut secretarului general al Guvernului Ion Moraru să trimită joi spre avizare Codul de procedură fiscală atât către Consiliul Economic şi Social, cât şi către Consiliul Legislativ.

"Toate procedurile vor fi impecabile, nu ne critică nimeni pe niciun fel de problemă de procedură. (...) Oricum nu e ordonanţă să intre imediat în vigoare, ci merge la Parlament",  a mai spus Victor Ponta.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Martie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza