Poliţia de Frontieră a suplimentat personalul de la punctele de trecere

Poliţia de Frontieră a operaţionalizat la capacitate maximă punctele de trecere a graniţei prin suplimentarea arterelor de control şi a numărului de poliţişti.

Adăugat: 29 Aprilie 2016
Ultima actualizare:29 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Poliţia de Frontieră anunţă că a suplimentat personalul de la punctele de trecere, dar şi arterele de control pentru a permite fluidizarea traficului.

De asemenea, au fost luate măsuri de supraveghere sporită a graniţelor, pentru prevenirea şi combatarea migraţiei ilegale şi a contrabandei, după cum a precizat astăzi purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

"Încă de acum o săptămână, pentru a reduce timpul de aşteptare la intrarea şi ieşirea din ţară, Poliţia de Frontieră a operaţionalizat la capacitate maximă punctele de trecere a graniţei prin suplimentarea arterelor de control şi a numărului de poliţişti. În paralel cu măsurile de fluidizare a circulaţiei de maşini şi persoane prin punctele de trecere a graniţei, Poliţia de Frontieră efectuează verificări sistematice atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, pentru a evita tranzitarea graniţelor de către persoane care pot reprezenta o ameninţare reală la adresa siguranţei şi a securităţii cetăţenilor", a spus Monica Dajbog.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza