PNL validează candidatura lui Cioloş la funcţia de premier, după alegeri

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal se reuneşte, miercuri, la Palatul Parlamentului pentru a valida propunerea ca Dacian Cioloş să fie candidatul de premier al formaţiunii.

Adăugat: 2 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:2 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu şi Dacian Cioloş. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Biroul Politic Naţional a validat, pe 24 octombrie, cu unanimitate de voturi, ca Dacian Cioloş să fie propunerea liberalilor pentru postul de premier, după alegerile parlamentare din decembrie.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, anunţa, pe 24 octombrie, că liberalii au luat o decizie "istorică" desemnându-l pe Dacian Cioloş, cu unanimitate de voturi, candidat pentru funcţia de premier.

"Am luat o decizie, aş spune, istorică fără să greşesc şi întâmplarea face că decizia luată astăzi are tot numărul 140, un număr care a purtat noroc PNL.

Este vorba despre un vot dat în unanimitate de colegii mei din Biroul Politic Naţional pentru desemnarea lui Dacian Cioloş ca şi candidat de premier liberal după data de 11 decembrie.

"Suntem partidul care, de un an de zile, în timpul mandatului său guvernamental, a susţinut toate proiectele de bună credinţă demarate de domnia sa, toate proiectele care sunt în interes public şi toate proiectele care se subsumează platformei "România 100" care este o declaraţie compatibilă cu programul nostru de guvernare", afirma Alina Gorghiu, informează Agerpres.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
2 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza