PNL solicită deblocarea discuțiilor privind migrația aleșilor

Liberalii solicită PSD să țină cont de faptul că "indiferent de interesul pe care l-au avut sau pe care îl au în legătură cu acest proiect legislativ, el trebuie discutat".

Adăugat: 26 Aprilie 2015
Ultima actualizare:26 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL
trimite pe mail

PNL solicită public majoritătii parlamentare condusă de PSD să deblocheze discuţiile privind modificarea Ordonanţei 55 din 2014 care permite migraţia aleşilor locali.

Actul normativ declarat neconstituţional a intrat în dezbaterea Senatului, după ce Camera Deputaţilor l-a respins, dar a adoptat un amendament care le permite aleşilor care şi-au schimbat deja partidul să îşi păstreze mandatele.

"Au trecut deja zece zile peste termenul acordat Comisiei pentru a veni cu raport în plenul Senatului. Considerăm că PSD ar trebui să ţină cont de faptul că indiferent de interesul pe care l-au avut sau pe care îl au în legătură cu acest proiect legislativ, el trebuie discutat", a spus Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL.

PNL susţine că toţi aleşii care au trecut de la un partid la altul trebuie să îşi piardă mandatele şi îi acuză pe social-democraţi că în urmă cu şase luni au legiferat traseismul politic şi au încercat să influenţeze rezultatul alegerilor prezidenţiale.Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza