PNL salută deblocarea situaţiei politice din Republica Moldova

Liberalii vor sprijini fără rezerve actuala formulă guvernamentală de la Chişinău care exprimă opţiunea pro-europeană a majorităţii cetăţenilor Republicii Moldova.

Adăugat: 31 Iulie 2015
Ultima actualizare:31 Iulie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL salută deblocarea situaţiei politice din Republica Moldova şi găsirea unui compromis în vederea compoziţiei şi validării noului guvern în Parlament.

"Avem convingerea că Guvernul Republicii Moldova, condus de Valeriu Streleţ, va găsi soluţii pentru redemararea dialogului cu Uniunea Europeană şi FMI", arată într-un comunicat de presă, secretarul executiv al PNL Radu Carp. 

Liberalii  vor sprijini fără rezerve actuala formulă guvernamentală de la Chişinău care exprimă opţiunea pro-europeană a majorităţii cetăţenilor Republicii Moldova,  mai spune Radu Carp,  care precizează că echipa guvernamentală condusă de Valeriu Streleţ are nevoie de asigurarea tuturor condiţiilor pentru punerea în aplicare a programului de guvernare.

PNL este pregătit să contribuie la asigurarea acestor condiţii în calitate de partid partener al actualei coaliţii pro-europene aflată astăzi la guvernare în Republica Moldova se mai arată în comunicatul primit la redacţie.

Republica Moldova are de ieri, un nou guvern condus de liberal-democratul Valeriu Streleţ şi sprijinit în parlament de deputaţii celor trei partide componente ale Alianţei pentru Integrare Europeană III.
 Autor:
Alina Stănuţă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
31 Iulie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza