PNL pledează pentru o nouă impozitare unitară

Liberalii vor susţine în noul legislativ o nouă impozitară unitară şi un TVA de 16%.

Adăugat: 7 Decembrie 2016
Ultima actualizare:7 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Eugen Nicolăescu, liderul deputaţilor PNL
trimite pe mail

Liderul deputaţilor PNL, candidat pentru un nou mandat în Bucureşti, Eugen Nicolăescu, promite un parteneriat permanent cu mediul de afaceri.

"Punem în program modificarea regulamentului celor două Camere, astfel încât la începutul sesiunii parlamentare să creăm într-o sesiune specială, mediului de afaceri, posibilitatea să se adreseze Parlamentului, spunându-i ce vrea de la el în sesiunea care urmează. Încercăm să creăm această reglementare în regulament, a precizat el.

Victor Ponta, sigur că PSD va cîştiga alegerile parlamentare

PSD va câştiga alegerile de duminică, a declarat la Tulcea fostul premier PSD, Victor Ponta.

"Între 1% şi 100%, prezenţă, va câştiga PSD. Nu mă ocup cu prezenţe, eu mă ocup cu convingerea oamenilor care vor să vină la vot. Cred că cei care vor să voteze pentru PSD, vor veni să voteze pentru PSD, la fel pentru ALDE, pentru PRU. Doar pe domnul Băsescu, vă aduc aminte, în 2012, l-au votat cei care au stat acasă. Nu, aşa a zis? Că noi am câştigat cu 90%, dar cu el ţineau cei care au stat acasă", a amintit fostul premier.

PMP propune o nouă lege a sănătăţii

Partidul Mişcarea Populară va susţine în legislativ o nouă lege a sănătăţii, a declarat, la Hunedoara, liderul partidului, Traian Băsescu.

"România are nevoie de o nouă lege a sănătăţii care să pună în centrul sistemului pacientul, cetăţeanul, şi nu interesele celor care vând medicamente sau ale celor care vând echipamente către spitale şi care sunt acum marii beneficiari ai sistemului de sănătate, şi nu cetăţeanul. Am vrut să schimbăm legea, nu s-a putut, dar avem legea depusă în Parlament", a declarat fostul preşedinte al României.

UDMR are soluţii pentru serviciile din sănătate

Senatorul UDMR, László Attila, candidat pentru un nou mandat în judeţul Cluj, crede că în România accesul la serviciile de sănătate este dezechilibrat, din lipsa infrastructurii şi a personalului medical.

De aceea, UDMR a inclus în programul electoral soluţii pentru acest sector, precum o salarizare mai bună, regândirea întregului sistem de rezidenţiat, cooptarea şi regândirea instituţiilor medicale şi implicarea autorităţilor locale, informează un comunicat de presă al UDMR.

Programul ALDE stimulează investiţiile

ALDE nu vine cu promisiuni, iar programul său este bazat pe investiţii,  a declarat la Constanţa copreşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Programul economic al ALDE conţine o serie de măsuri de stimulare a investiţiilor, dar are şi câteva lucruri importante, şi anume necesitatea înfiinţării unei structuri pe care am denumit-o "ministerul repatrierii românilor" - acest minister ar avea sarcina normală de a informa pe românii care muncesc sau locuiesc în străinătate de posibilităţile oferite de economia românească, de locurile de muncă, de profesiile care sunt căutate, de posibilităţile de locuire şi, bineînţeles cele de învăţământ pentru copiii lor", a explicat Tăriceanu.

Dacian Cioloş susţinut de USR

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a reafirmat la Ploieşti că formaţiunea sa îl susţine pe Dacian Cioloş pentru un nou mandat de premier.

"Nu vom face, însă nici o alianţă cu alte partide care vor susţine acelaşi prim-ministru. Vom negocia foarte în detaliu programul de guvernare cu primul ministru. Nu vom propune persoane pentru poziţii de miniştri sau secretari de stat, în schimb nu ne vom opune dacă primul ministru va alege de la noi astfel de persoane. Considerăm că, în situaţia politică actuală, de neîncredere faţă de clasa politică, există mult mai multă competenţă în afara partidelor decât în partide, inclusiv vorbind aici de USR. Nu avem pretenţia că am strâns toată competenţa în USR", a mărturisit candidatul USR.

Din agenda electorală a zilei

La ora 12.00, la Cluj-Napoca, liderul UDMR, Kelemen Hunor, prezintă finalul campaniei electorale, la o conferinţă de presă.

Tot la 12:00 este anunţată o conferinţă ALDE Dâmboviţa.

La ora 13:30 are loc prezentarea candidaţilor PMP din Constanţa, unde este aşteptat preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu.

Şi în Bucureşti au programat întâlniri cu presa: ora 15:00, preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi;

La ora 17:00, liderul social-democrat, Liviu Dragnea se întâlneşte cu reprezentanţii mass-media.
 Autor:
Petruţa Dinu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza