PNL nu mai recunoaşte legitimitatea lui Victor Ponta

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta și vor boicota acţiunile care îl implică, cu excepţia moţiunii de cenzură şi a dezbaterii solicitării DNA în cazul său.

Adăugat: 7 Iunie 2015
Ultima actualizare:7 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Sursa: Agerpres
trimite pe mail

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu îl acuză pe Victor Ponta că dă foc la țară și sacrifică Romania pentru a-și exercita în continuare funcțiile.

"Victor Ponta a decis sa dea foc la țară și să sacrifice Romania,  doar pentru a-și exercita în continuare funcțiile", a susținut Alina Gorghiu într-o conferință de presă, susținută alături de copreședintele PNL Vasile Blaga.

Gorghiu a adăugat că liberalii nu se așteptau ca Victor Ponta să-și dea demisia.

"Nu ne așteptam la o demisie, pentru că Victor Ponta nu are nici onoare, nici demnitate. Pentru a rămâne la putere, Victor Ponta este în stare de orice, cum a demonstrat și la alegeri, la votul din diaspora", a susținut Gorghiu.

PNL nu  mai participă la acţiuni care îl implică pe Victor Ponta

Liberalii nu mai recunosc legitimitatea premierului Victor Ponta și anunță că vor boicota acţiuni care îl implică, cu excepţia moţiunii de cenzură şi a dezbaterii solicitării DNA în cazul său.

"PNL nu mai recunoaşte legitimitatea lui Victor Ponta ca prim ministru, cu excepţia moţiunii de cenzură şi discutarea în Cameră privind avizul la cererea DNA vom refuza să participăm la orice act politic care îl vizează pe Victor Ponta",  a mai  spus Gorghiu în conferinţa de presă.

Ea a arătat că luni şi marţi se va discuta despre boicotarea oricăror situaţii la care participă Victor Ponta.

Lanţ uman în jurul Parlamentului

Copreşedintele PNL Vasile Blaga i-a cerut duminică demisia imediată premierului Victor Ponta, anunţând că, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor organiza un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului.

"PNL cere demisia imediată a lui Victor Ponta. Democraţia se află într-unul din cele mai dificile momente", a afirmat Blaga la conferința de presă de la PNL.

El a susţinut că Victor Ponta a lansat duminică "atacuri fără precedent la adresa justiţiei".

Direcţia Naţională Anticorupţie  a anunţat vineri că procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.
 Autor:
Luminiţa Voinea
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza