PNL își stabilește programul de guvernare în perspectiva alegerilor parlamentare

Liberalii stabilesc proiectele de dezvoltare prioritare în perspectiva alegerilor parlamentare.

Adăugat: 3 Februarie 2019
Ultima actualizare:3 Februarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

PNL îşi propune să identifice în toate regiunile ţării proiecte de dezvoltare prioritare pe care să le cuprindă în programul de guvernare al formaţiunii, în eventualitatea în care liberalii vor câştiga viitoarele alegeri parlamentare.

Prezent la întâlnirea liderilor de organizaţii din nord-vestul ţării, liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre acest demers.

Ludovic Orban: Am ales această formă de construcţie a programului de guvernare a Partidului Naţional Liberal, permiţând fiecărei regiuni de dezvoltare să formuleze nişte propuneri pentru programul de guvernare. Ele cu siguranţă vor face obiectul unei prioritizări în funcţie de resursele care pot fi efectiv mobilizate fie din bugetul de stat, fie din fonduri europene. Deci ţinând cont de posibilităţile de finanţare reale existente va exista o prioritizare a lor pe o perioadă de 10-12 ani de zile.

Printre priorităţile de dezvoltare din zona de nord-vest a ţării, PNL a inclus construirea unui spital regional de urgenţă, finalizarea lucrărilor la autostrada Transilvania şi construirea centurii metropolitane a Clujului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza