PNL depune moțiunea de cenzură pe 5 iunie. Tema: votul prin corespondență

Partidul Naţional Liberal intenţionează ca pe data de 5 iunie să depună în Parlament o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, pe tema votului prin corespondență.

Adăugat: 23 Mai 2015
Ultima actualizare:23 Mai 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu, copreședinte PNL
trimite pe mail

Noul statut al PNL va fi adoptat astăzi, la reuniunea Consiliului Naţional al partidului, care se desfăşoară la această oră, la Piteşti.

Vor fi puse în discuţie, printre altele, efectele pe care le va avea o decizie a instanţei asupra calităţii de membru PNL.

Partidul Naţional Liberal intenţionează ca pe data de 5 iunie să depună în Parlament o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, iar tema este votul prin corespondenţă, prin care românii din afara ţării pot să participe la alegeri.

Liberalii au adoptat astăzi şi programul de guvernare care pune accentul pe îmbunătăţirea situaţiei din educaţie şi sănătate.

Foarte importantă este protejarea independenţei justiţiei şi construirea unei autostrăzi Piteşti-Sibiu.

În discursul ei, Alina Gorghiu, care este copreşedinte PNL, a amintit că se împlinesc mâine 140 de ani de la înfiinţarea PNL şi tot la Consiliul Naţional de astăzi se va discuta şi o modificare în statutul partidului.

În esenţă este vorba de liberalii care sunt cercetaţi în justiţie să-şi piardă funcţiile politice, iar cei care primesc condamnări definitive să-şi piardă calitatea de membru al PNL.

Discursul Alinei Gorghiu

Alina Goghiu a reamintit că iniţiativa liberală privind dublarea alocaţiei pentru copii a fost larg susţinută la votul de miercuri, din Parlament.

"PNL a reuşit să fie util societăţii prin sprijinul pentru familiile din România. În pofida ostilităţii actualei majorităţi PSD, am reuşit să impunem dublarea alocaţiilor pentru copiii din România", a spus Gorghiu.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
23 Mai 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza