PNL cere trecerea Autorităţii pentru Protecţia Consumatorului sub control parlamentar

O propunere legislativă care ar transfera ANPC din subordinea guvernului sub control parlamentar va fi analizată în această după amiază în Comisiile de la Senat.

Adăugat: 5 Octombrie 2016
Ultima actualizare:5 Octombrie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Protecţia consumatorului - o prioritate pentru autorităţi şi pentru societatea civilă.

Dezbateri pe această temă au loc astăzi la Parlament şi la RRA.

O propunere legislativă care ar transfera ANPC din subordinea Guvernului sub control parlamentar va fi analizată în această după amiază în Comisiile de la Senat.

Documentul, iniţiat de doi parlamentari PNL, a obţinut deja votul Camerei Deputaţilor.

Producătorii şi comercianţii sunt preocupaţi de evoluţia profilului consumatorilor în viitor, după cum relatează Florentina Varga, care a participat la dezbaterea "Consumatorul român în 2020", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Franţei şi o companie de studiu al pieţei. 

Marii producători de bunuri şi servicii îşi fac planuri de pe acum despre cum să îşi satisfacă în viitor clienţii.

Dacă în prezent "publicul ţintă" al celor care oferă bunuri şi servicii este populaţia activă, cu preponderenţă 18-45 de ani, în viitor lucrurile se vor schimba cu siguranţă.

În prezent, consumatorul român, în ciuda sloganurilor tendenţioase ale reţelelor de magazine, de a crea experienţă, /"Alege un produs în funcţie de preţ, evitând interacţionarea cu cel care vinde"/.

Potrivit IPSOS România, brandurile de produse şi servicii trebuie să aibă în vedere un marketing direcţionat spre un public ţintă cât mai larg, cu un acces facil la acestea şi cu un efort minim.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 Octombrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza