PNL cere explicaţii premierului Dăncilă privind starea economiei

În cadrul "Orei guvernului" de săptămâna viitoare, grupul PNL îi va adresa premierului întrebări legate de stadiul marilor proiectede investiţii în infrastructura de transport, sănătate şi absorbţia fondurilor europene.

Adăugat: 29 Martie 2018
Ultima actualizare:29 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

Liberalii îi solicită explicaţii premierului Viorica Dăncilă pentru starea actuală a economiei româneşti.

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că săptămâna viitoare în cadrul "Orei guvernului", la Camera Deputaţilor grupul PNL îi va adresa premierului întrebări legate de stadiul marilor proiectede investiţii în infrastructura de transport, sănătate şi absorbţia fondurilor europene.

"Am stabilit strategia pentru convocarea la parlament, pentru data de trei, a premierului Dăncilă, ca să dea seamă pentru deteriorarea din ce în ce mai evidentă a puterii de cumpărare a populaţiei, pentru prăbuşirea indicatorilor economici la toate capitolele, blocajele inadmisbileîn ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene şi pentru blocarea investiţiilor în general în România", a spus Ludovic Orban.

Orban a mai declarat că PNL va depune săptămâna viitoare la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului fondurilor europene, Rovana Plumb, şi că pregăteşte o moţiune de cenzură pentru a demite actualul guvern, pe care o va iniţia când va avea cele mai mari şanse de reuşită.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
29 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza