PNL cere demisia lui Liviu Dragnea şi a ministrului de Interne

Liderul PNL, Raluca Turcan solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul în care instituţia pe care o conduce a acţionat la protestul din 1 februarie, dar şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Adăugat: 2 Februarie 2017
Ultima actualizare:2 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, preşedinte interimar al PNL
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal solicită demisia ministrului de interne, Carmen Dan şi a liderul PSD Liviu Dragnea şi arată că modul în care PSD ales să se comporte dezechilibrază ordinea de stat.

"PSD s-a transformat într-un grup infracţional organizat. România asistă în momentul de faţă la o lovitură a unui grup împotriva echilibrului instituţional. Modul în care PSD a ales să se comporte dezechilibrează ordinea de stat. Chiar dacă ai obţinut peste 40% în alegeri nu înseamnă că ai dreptul să foloseşti majoritatea parlamentară, instituţiile statului în avantajul unui grup de potentaţi politici. România are cetăţeni mulţi şi cinstiţi, care aşteaptă ca legea să fie respectată. E un abuz de putere, un abuz în funcţie pe care chiar PSD l-a dezincriminat prin ordonanţele ruşinoase", a declarat Turcan, într-o conferinţă de presă, la Palatul Parlamentului.

Liderul interimar al liberalilor Raluca Turcan cere în acelaşi timp Guvernului să abroge ordonanţa de urgenţă care modifică codurile penale.

"Un ministru care a minţit şi care a pus în pericol viaţa cetăţenilor acestei ţări. Un ministru care a demonstrat că urmăreşte ordinele de partid, că ignoră informaţii serioase primite de la instituţii ale statului. Principalul avantajat şi singurul câştigător este Liviu Dragnea. Este vital ca în următoarele zile să avem demisia lui Liviu Dragnea", a spus Turcan. 

Raluca Turcan a mers la şedinţa PSD care se desfăşoară tot la Palatul Parlamentului şi a lăsat pentru liderul social democrat Liviu Dragnea o constituţie şi un steag al României, transmite redactorul RRA,  Alina Stănuţă.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
2 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza