PNL caută aliaţi pentru o nouă moţiune de cenzură

Liberalii pregătesc mai multe acţiuni împotriva guvernului în noua sesiune parlamentară care începe în septembrie.

Adăugat: 22 August 2017
Ultima actualizare:22 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

Liberalii pregătesc mai multe acţiuni împotriva guvernului în noua sesiune parlamentară din septembrie    

Potrivit preşedintelui PNL, Ludovic Orban, liberalii îşi caută deja aliaţi printre parlamentarii din celelalte formaţiuni pentru susţinerea acestor demersuri.  

Liberalii poartă negocieri cu parlamentarii din alianţa de guvernare în vederea obţinerii numărului de voturi necesare trecerii unei moţiuni de cenzură pentru demiterea guvernului.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că moţiunea va fi depusă, dar în momentul în care are cele mai mari şanse de reuşită. 

"Deocamdată nu suntem în sesiune parlamentară, avem deja în vizor mai mulţi miniştri /pentru/ care fie vom solicita audierea la comisie, pentru fiecare minister avem demersuri pregătite, vom depune moţiune de cenzură când vom avea cele mai mari şanse de a obţine maximum de voturi în Parlament împotriva Guvernului Tudose", a declarat Orban.  

Ludovic Orban a mai anunţat că în următoarea sesiune parlamentară vor fi formulate şi moţiuni simple pentru demiterea miniştrilor de interne, ai educaţiei şi transporturilor.

Totodată, PNL mai intenţionează să solicite audierea unor miniştri în actualul cabinet, în comisiile parlamentare de specialitate.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
22 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza